Prof. dr. Viorel Jinga: 100 de medici anesteziști, la ediția a doua a Maratonului Vaccinării București

0
198

Prof. dr. Viorel Jinga, rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București a anunțat, la începerea celei de-a doua ediții a Maratonului Vaccinării București, desfășurată la Sala Palatului și Biblioteca Națională, că cele 20.360 de persoane care au fost vaccinate în prima ediție sunt așteptate să vină la rapel, dar este posibil ca unele dintre ele să fi mers deja sau să meargă în alte centre de vaccinare, deoarece sunt multe posibilități acum de a te vaccina fără programare, doar cu buletinul.

Prof. dr. Viorel Jinga a spus că la ediția a doua a Maratonului sunt prezenți, din nou, 100 de medici și anesteziști, asigurați de către Societatea Națională de Terapie Intensivă,
de la Academia de Științe Medicale sunt câte doi specialiști pe fiecare tură și aproape 1.400 de voluntari ai UMF „Carol Davila” din București.

Rectorul UMF a precizat că în ceea ce privește rezidenții, a trebuit să fie oprit link-ul de înscriere pentru participarea la Maraton, deoarece „nu ar fi avut loc în aceste sedii”.

Ad in title

„A doua ediție a Maratonului Vaccinării București este organizat de UMF „Carol Davila” din București, cu sprijinul medicilor, al Ordinului Asistenților Medicali, al Direcției de Sănătate Publică, al ASSMB. De asemenea, Armata ne-a ajutat aceste corturi care sunt în fața sediilor celor două locații. De asemenea, RAPPS-ul ne-a ajutat cu acest local la Sala Palatului, și Ministerul Culturii cu Biblioteca Națională”, a declarat prof. dr. Viorel Jinga.

Articolul precedentS-a dat startul Ediției a doua a Maratonului Vaccinării București
Articolul următorProf. dr. Dragoș Vinereanu: UMF „Carol Davila” a urcat în Top Shanghai, Clinical Medicine, pozițiile 101-150