Prof. dr. Gabriela Radulian, noul presedinte al Societatii de Neuropatie Diabetica

0
33

Prof. dr. Gabriela Radulian este noul presedinte al Societatii de Neuropatie Diabetica, preluand functia detinuta pana acum de conf. dr. Ioan Andrei Veresiu. Prof. dr. Radulian va detine functia de presedinte pentru un mandat de patru ani.

Prof. dr. Gabriela Radulian este medic primar si profesor universitar disciplina Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie ,,Carol Davila” Bucuresti. Noul presedinte al Societatii de Neuropatie Diabetica este, de asemenea, sef Sectia clinica II Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, in cadrul Institutului National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice ,,Prof. dr. N. Paulescu” din Bucuresti.

Prof. dr. Gabriela Radulian a ocupat functia de decan al Facultatii de Moase, functia de prodecan al Facultatii de Medicina Dentara, precum si functia de secretar general, toate in cadrul U.M.F ,,Carol Davila”, Bucuresti.

Ad in title

Noul presedinte al Societatii de Neuropatie Diabetica, prof. dr. Gabriela Radulian a declarat in cadrul Adunarii Generale ca doreste sa continue eforturile depuse pentru un management eficient al persoanelor cu neuropatie diabetica si si-a exprimat dorinta de a realiza noi programe si proiecte, in vederea imbunatatirii educatiei medicale a profesionistilor implicati in neuropatia diabetica. De asemenea, cresterea Societatii de Neuropatie Diabetica la nivel national, cat si mentinerea si consolidarea colaborarii internationale sunt printre obiectivele prof. dr. Gabriela Radulian, in perioada mandatului de presedinte al Asociatiei.

,,Neuropatia diabetica reprezinta o complicatie grava a diabetului zaharat, iar rolul societatii este acela de a forma medici specializati in neuropatie diabetica si de a imbunatati continuu cunostintele medicilor, in concordanta cu ultimele ghiduri si pozitii internationale”, a declarat prof. dr. Gabriela Radulian, Presedintele Societatii de Neuropatie Diabetica.

Tot in cadrul Societatii de Neuropatie Diabetica, incepand cu anul acesta, vicepresedinti vor fi dr. Tudor Lupescu si dr. Gabriela Creteanu. Dr. Bogdan Florea a fost ales in functia de secretar general, iar director stiintific a fost ales dr. Alin stirban, pentru perioada 2017-2021.

Articolul precedentA inceput Campionatul European de Futsal al Persoanelor cu Diabet – DiaEuro 2017
Articolul următorDSU a prezentat medEasy: prima aplicatie mobila destinata pregatirii medicilor rezidenti