Prof. Dr. Cătălina Poiană: Fiecare zi adaugă o nouă problemă medicinei primare

0
109

Prof. Dr. Cătălina Poiană, președintele Colegiului Medicilor din Municipiul București, a declarat că a fost nevoie de o pandemie ca să ne aducem aminte cât este de importantă resursa umană în sistemul de sănătate din România, şi mai ales în medicina primară.

În acelaşi timp, prof. dr. Cătălina Poiană a spus că fiecare zi, fiecare săptămână adaugă o nouă problemă în ceea ce priveşte medicina primară.

„Fiecare zi, fiecare săptămână adaugă o nouă problemă în ceea ce priveşte medicina primară. A fost nevoie de o pandemie ca să ne aducem aminte cât este de importantă resursa umană în sistemul de sănătate din România, şi mai ales în medicina primară”, a declarat prof. dr. Cătălina Poiană.

Ad in title

Declarațiile au fost făcute în cadrul mesei rotunde „Salvați medicina primară”, parte din cea de a IX-a Conferință a Colegiului Medicilor din Municipiul București (CMMB), eveniment desfășurat online, cu sprijinul Sănătatea Press Group.

La cea de-a IX-a Conferință a Colegiului Medicilor din Municipiul București s-au înscris peste 8.000 de medici, evenimentul conținând 16 sesiuni științifice, prezentate de 71 de speakeri.

 

Articolul precedentDr. Adriana Mihalaș, despre cele trei probleme ale medicinei primare
Articolul următorDr. Sorin Paveliu: A sosit momentul să se reducă numărul de servicii oferite