Principiile medicamentelor homeopatice

0
188

Potrivit legilor care stau la baza utilizarii medicamentelor, exista doua categorii de medicamente, de altfel si singurele, respectiv medicamentele alopate si medicamentele homeopatice. Pentru a intelege mai bine ce reprezinta cele doua tipuri de medicamente, prof. univ. dr. Dumitru Dobrescu, doctor docent in stiinte medicale, spune ca este necesar ca populatia sa inteleaga mai intai notiunea de medicament. Potrivit doctorului docent in stiinte medicale, conceptul de medicament este unul singur, orice substanta si orice produs folosit pentru a trata bolile numindu-se medicament. Totodata, prof. univ. dr. Dumitru Dobrescu a subliniat si legea similitudinii, care este de altfel si legea fundamentala a homeopatiei.

Medicamentele homeopatice produse de Laboratoarele Boiron Romania sunt elaborate dupa metode farmaceutice riguroase si aplicand intreaga tehnologie moderna existenta, cu respectarea stricta a normelor GMP. Medicamentele homeopatice produse de Boiron sunt autorizate de Agentia Nationala a Medicamentului, in urma unor testari specifice, si inregistrate ca medicamente benefice organismului omenesc. incepand cu data de 24 februarie, in ziua de joi a saptamanii pare, va putea fi urmarit pe prima pagina a platformei online SanatateaTV.ro un serial educativ despre beneficiile homeopatiei, in colaborare cu Laboratoarele Boiron Romania. Pentru celelalte zile ale saptamanii, emisiunile vor putea fi accesate din sectiunea Homeopatie de pe platforma SanatateaTV.ro.

in acest material este prezentat un produs homeopat. Cititi cu atentie prospectul/informatiile de pe ambalaj.

Articolul aferent acestui material video poate fi accesat aici

Mai multe informatii despre beneficiile homeopatiei pot fi citite pe www.comunicatemedicale.ro

Acesta este un material publicitar. Informatiile furnizate apartin persoanei intervievate. Pentru orice problema de sanatate adresati-va medicului.

Articolul precedentDoua gene ar putea influenta aparitia psoriazisului
Articolul următorScaune ideale pentru relaxarea pacientilor cu mobilitate redusa, oferite de Centrul Ortopedica