Premierul Cîțu, primele declarații după demiterea ministrului Sănătății

0
104

Premierul Florin Cîțu a făcut primele declarații după ce l-a demis pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

”De un an de zile, România trece printr-o perioadă dificilă în lupta cu pandemia. Această luptă a întins la maximum resursele statului, în special în sistemul de sănătate, dar și în economie. Ca să avem succes în această luptă cu pandemia, întotdeauna am spus că este nevoie de încredere în instituțiile statului, instituții care administrează această perioadă dificilă. În acest context, pentru a mă asigura că încrederea in instituțiile statului rămâne, am decis să fac o schimbare la vârful Ministerului Sănătății. Vreau să îi asigur pe toți românii că eu cred cu tărie în această coaliție de Guvernare, pentru că s-a construit în jurul votului românilor, a unor idei și nu a unor persoane”, a declarat premierul miercuri la Palatul Victoria.

Premierul nu a ezitat, nici cu acest prilej, să sublinieze importanța campaniei de vaccinare în vederea stopării pandemiei de COVID-19.

Ad in title

”Trebuie să avem o campanie de vaccinare de succes, de aceea vă îndemn pe toți să vă înregistrați pe platforma de vaccinare”, a mai precizat Florin Cîțu.

Articolul precedentDecretul de revocare a lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății, semnat de președinte
Articolul următor4.076 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, în ultimele 24 de ore. 1.521 de pacienți, la ATI