Premierul Cîțu, după imunizarea cu a treia doză: Soluţia sigură pe care o avem acum este să ne vaccinăm

0
73

Premierul Florin Cîţu s-a imunizat cu cea de-a treia doză de vaccin împotriva COVID-19, duminică, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” din Bucureşti.

„Astăzi am făcut cea de-a treia doză de vaccin recomandată de medici pentru a mă proteja în continuare de virusul coronavirus. Îi încurajez pe toţi cei care s-au vaccinat şi au deja şase luni să vină să îşi facă a treia doză. Mai ales persoanele care sunt peste 65 de ani, persoane care au deja probleme ar trebui să vină urgent să se vaccineze. Îi încurajez pe toţi românii care nu s-au vaccinat să vină să se vaccineze”, a declarat prim-ministrul după vaccinare.

Premierul a afirmat că „majoritatea covârşitoare, absolută a persoanelor care astăzi se îmbolnăvesc şi care ajung în spital sunt persoane nevaccinate”.

„Este foarte important, aţi văzut presiunea pe spitalele din România, este foarte important să ne vaccinăm. Este soluţia sigură pe care o avem acum este să ne vaccinăm”, a mai transmis premierul Florin Cîțu.

Articolul precedentBucurești: Rata de incidență COVID-19 a ajuns la 8,98 cazuri la mia de locuitori
Articolul următorGCS: 1.440 de pacienți, dintre care 21 copii, internați la ATI. 150 decese, în ultimele 24 de ore