Premierul Cîțu, despre carantinarea Bucureștiului: Îmi doresc să nu ajungem la o astfel de situaţie

0
12

Premierul Florin Cîțu a declarat că își dorește să nu se ajungă la o situație în care Capitala să intre în carantină și a subliniat că așteaptă soluții de la primarii de sectoare, cu care se va întâlni la prânz, adăugând totodată că opiniile de la Ministerul Sănătății sunt importante, dar că o decizie se va lua după ce vor fi ascultate toate punctele de vedere.

„Îmi doresc să nu ajungem la o situație de carantinare a Bucureștiului. Ascult toate opiniile specialiștilor, deciziile le luăm după aceea. Opiniile de la Ministerul Sănătății sunt importante, dar vom lua decizia după ce ascultăm toate opiniile, de la prefect și primarii de sectoare. Aștept întâlnirea cu primarii de sectoare”, a declarat prim-ministrul Florin Cîţu.

Premierul se întâlneşte în această după-amiază cu primarul general Nicușor Dan și cu primarii de sectoare, iar ulterior va avea o videoconferință cu prefecții.

Articolul precedentCol. dr. Gheorghiță, despre când va începe vaccinarea antiCOVID în cabinetele medicilor de familie
Articolul următorCoronavirus: Acuzaţii de corupţie în Germania, legate de contractele cu măşti de protecţie împotriva COVID-19