Cîțu, despre vaccinarea adolescenților: Îi încurajez pe părinţi să ia cea mai bună decizie pentru copiii lor

0
38

Premierul Florin Cîţu a afirmat, luni, la inaugurarea Programului Naţional de Suport ”Din grijă pentru copii”, că, de marți, începe vaccinarea anti-COVID-19 a adolescenţilor. ”Îi încurajez pe părinţi să ia cea mai bună decizie pentru copiii lor”, a transmis premierul. Cîțu a adăugat că ”este nevoie de cât mai multe persoane vaccinate pentru a trece de pandemie”.

”Avem o campanie de vaccinare în derulare şi, de mâine, putem să vaccinăm şi adolescenţii. Îi încurajez pe părinţi să ia cea mai bună decizie pentru copiii lor. Trebuie să înţelegem că este nevoie de cât mai multe persoane vaccinate pentru a trece de pandemie”, a declarat premierul.

Florin Cîţu a participat, luni, la inaugurarea Programului Naţional de Suport ”Din grijă pentru copii”.

Ad in title

”În această pandemie, copiii au suferit foarte mult, au fost izolaţi (…) şi a fost foarte greu să le explicăm de fiecare dată de ce. De aici a venit ideea acestui program”, a explicat premierul.

Guvernul României lansează, luni, Programul Naţional de Suport destinat copiilor în contextul pandemiei de COVID-19 – „Din grijă pentru copii”. Scopul programului este să analizeze efectele pandemiei COVID-19 asupra copiilor în plan psiho-emoţional, dar şi în raport cu riscurile de siguranţă online şi violenţa domestică.

Programul va fi structurat pe două arii de intervenţie: inteligenţă emoţională – managementul emoţiilor şi siguranţa copiilor.

Articolul precedentGrupul de Comunicare Strategică: 153 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2
Articolul următorInvestiției de peste 20 de milioane lei, în realizarea unui heliport la SCJU „Sf. Apostol Andrei” Galaţi