Premieră: Proceduri medicale la Compartimentul de Cardiologie Intervențională și Cateterism Cardiac de la Deva

0
610
Facebook/ Nistor Laurențiu - Președintele Consiliului Județean Hunedoara

Autoritățile hunedorene anunță cu satisfacție o pemieră medicală la Deva: au fost efectuate proceduri medicale la Compartimentul de Cardiologie Intervențională și Cateterism Cardiac. Opt pacienți cu vârste cuprinse între 42 și 69 ani, internați cu programare în cadrul secției Cardiologie, au fost supuși unor proceduri de coronarografie și angioplastie coronariană. Au fost implantate zece stenturi.

Felicit echipa de lucru mixtă, compusă din cadre medicale din Timișoara și Deva: Dr. Milovan Slovenski, Dr. Alexandru Gheorghiu, Dr. Constantin Blaj, Dr. Cătălin Popa, Dr. Patricia Blaj, Dr. Elisabeta Gruescu, As. Robert Diriczi, As. Aura Ionescu, As. Ildiko Nandrea, As. Daniela Draia și As. Anca Moldovan.

De asemenea, felicit conducerea Spitalului Județean de Urgență din Deva pentru această premieră medicală și pentru eforturile pe care le depune pentru a transforma spitalul din Deva într-o unitate medicală de înaltă performanță!
Mulțumesc prim-ministrului Marcel Ciolacu și ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, pentru sprijinul acordat în îmbunătățirea constantă a serviciilor medicale la Spitalul Județean de Urgență din Deva! Mulțumesc Consiliului Județean Hunedoara pentru aprobarea proiectelor care vizează modernizarea SJU Deva, precum și colegilor mei din aparatul de specialitate pentru implicare!”, a transmis președintele CJ Hunedoara.
Articolul precedentUMFCD, la cea de-a 33-a Conferință a Asociației Europene pentru Educație Internațională (EAIE)
Articolul următorRaportul Comitetului pentru prevenirea torturii al Consiliului Europei, după vizita efectuată în 2022 la spitale de psihiatrie și centre de asistență socială din România