Premieră la SCJU Târgu Mureș: Intervenție de angioplastie pulmonară cu balon realizată de experți din România și Polonia (VIDEO)

0
494
facebook/ Spitalul Clinic Județean Mureș

O echipă internațională de experți români și polonezi, coordonată de prof.univ.dr. Ioan Țilea, șeful Secției Clinicii Medicină Internă II, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Mureș, a realizat, în premieră, o intervenție de angioplastie pulmonară cu balon – se menționează pe pagina oficială a Universităţii de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade”.

Procedura terapeutică intervențională s-a desfășurat la Centrul medical de Hipertensiune pulmonară al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, cu participarea prof. dr. habil. Marcin Kurzyna, șeful Departamentului de Cardiologie al Centrului European de Sănătate din Polonia, precizează postul de televiziune al centrului universitar.

Articolul precedentMinistrul Muncii „a coborât în stradă” pentru a le transmite protestatarilor din Sănătate că „este deschis la discuții cu sindicatele”
Articolul următorAlexandru Rafila: „Controlul bolilor netransmisibile, cardio și cerebrovasculare, cancerul și diabetul sunt priorități ale activității Ministerului Sănătății”