Platforma pentru programare la vaccinare anti-COVID, disponibilă din nou

0
141

Platforma informatică pentru programare la vaccinare anti-COVID este disponibilă, informează, luni, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, precizând că cei care doresc să se programeze pot accesa în acest moment aplicaţia.

„Platforma informatică pentru înscriere şi programare la vaccinare este disponibilă, în urma eforturilor depuse de către specialiştii STS în colaborare cu echipa tehnică ce gestionează Registrul Electronic Naţional pentru Vaccinări. Aplicaţia este funcţională, iar cei care doresc să se programeze pot să acceseze platforma de vaccinare”, precizează STS.

Luni dimineaţă, platforma informatică pentru programare la vaccinare anti-COVID nu a fost disponibilă din cauza unor probleme tehnice.

„În urma unei analize tehnice s-a constatat că aplicaţia Registrul Electronic Naţional pentru Vaccinări furnizează date cu intermitenţe către aplicaţia de programare la vaccinare”, menţiona STS.

Specialiştii STS au colaborat cu echipa tehnică ce gestionează RENV pentru remedierea situaţiei.

Articolul precedentProbleme tehnice cu platforma de programare pentru vaccinarea antiCOVID-19
Articolul următorDr. Beatrice Mahler: Sunt probleme cu duble programări la vaccinare, în sistemul informatic şi la telefon