Pharma Forum, editia Timisoara, 26-27 februarie 2014

0
60

Pharma Business organizeaza sub egida Colegiului Farmacistilor din Romania o noua editie a Pharma Forum in Timisoara, unde va asteptam sa fiti alaturi de noi in perioada 26-27 februarie la Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis – sala Europa, Bv.Eroilor de la Tisa nr.22, incepand cu ora 14:00.

Alaturi de moderatorul conferintei, Prof. Dr. Farm. Dumitru Lupuleasa, presedintele CFR, veti avea prilejul sa intalniti cu aceasta ocazie specialisti de renume din domeniu, autoritati ale sistemului farmaceutic cat si lectori de pe plan local. Va propunem, asadar, sa dezbatem impreuna problemele si provocarile cu care se confrunta sistemul farmaceutic.

Manifestarea este acreditata de Colegiul Farmacisti lor din Romania cu 16 credite EFC pentru farmacisti si in curs de creditare EMC pentru asistentii de farmacie.

Toti cei prezenti la Pharma Forum vor beneficia si de expuneri ale producatorilor si distribuitorilor de medicamente prezenti la manifestare. Expunerile vin in intampinarea nevoii de informare a farmacistilor prin conectarea acestora la noutatile existente pe piata de profil.

Pentru informatii suplimentare: Ada Voicu, telefon 0756 111273, sau e-mail: ada.voicu@pharmabusiness.com.ro

Articolul precedentPeste 200 de participanti la Cursul DIAMOND, editia Iasi, 2014
Articolul următorPeste 200 de participanti la Cursul Diabet, Sindrom Metabolic si alte boli legate de nutritie, editia Iasi, 2014