Peste 41.000 de persoane programate pentru vaccinarea anti-COVID pe platformă, în prima parte a zilei de luni

0
93
Sursa foto: RoVaccinare

Peste 41.000 de persoane s-au programat pe platformă pentru vaccinarea cu serul împotriva COVID-19 în prima parte a zilei de luni, 15 martie, informează CNCAV.

Astfel, ”până la ora 12.30, prin intermediul platformei s-au programat 41.145 persoane la centrele în care mai existau locuri libere. Totodată, până la ora 12.30 s-au deschis liste de așteptare pentru 30 județe pe care s-au înscris 100.001 persoane în 361 centre de vaccinare”, anunță CNCAV.

Totodată, CNCAV spune că în cursul acestei zile se desfășoară operațiunile tehnice de implementare a listelor de așteptare în timp ce platforma este deschisă publicului. În acest context, având în vedere că listele de așteptare pe fiecare centru de vaccinare din țară se implementează progresiv în conformitate cu programul postat pe site-ul ROVACCINARE, traficul poate înregistra întârzieri. Listele de așteptare vor rămâne deschise pe toată durata campaniei de vaccinare.

CNCAV recomandă cetățenilor să ia în considerare orele prevăzute în programul postat pentru a verifica deschiderea centrelor de vaccinare și a listelor de așteptare aferente.

 

 

Articolul precedentGCS a anunţat alte 2.972 cazuri noi de persoane infectate cu SARS -CoV-2
Articolul următorINSP: Probabilitate mare ca varianta britanică a coronavirusului să cuprindă întreg teritoriul României