Peste 350 de medici au fost prezenti la cea de-a doua editie a Conferintei Nationale Managementul Dislipidemiilor

0
192

Speakeri de inalt prestigiu si peste 350 de medici cardiologi, diabetologi, internisti si rezidenti au participat la cea de-a doua editie a Conferintei Nationale Managementul Dislipidemiilor, un eveniment stiintific organizat sub egida Federatiei Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice. Evenimentul a abordat dislipidemiile dintr-o perspectiva multidisciplinara, cu scopul de a dezbate cele mai noi informatii legate de managementul, diagnosticul si tratamentul acestei afectiuni.

„Cea de-a doua editie a Conferintei Nationale Managementul Dislipidemiilor s-a bucurat de un interes crescut in randul medicilor, drept dovada si numarul foarte mare de medici care au dorit sa participe la acest eveniment. Reusita acestui eveniment a fost data si de faptul ca dezbaterile stiintifice au fost extrem de interesante prin abordarea de subiecte legate de prevenirea si tratamentul dislipidemiilor, toate acestea constituind informatii de elita si de referinta in domeniul cardiologiei, diabetului, nutritiei si bolilor metabolice”, a declarat prof.univ.dr. Nicolae Hancu, Presedintele evenimentului si Presedinte de onoare al Federatiei Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice.

Evenimentul a fost organizat sub egida Federatiei Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice.

Management eveniment: Sanatatea Press Group.

Partenerii celei de-a doua editii a Conferintei Nationale Managementul Dislipidemiilor au fost: Abbott, Dobrogea Grup, Becel, Alfa Wassermann, Sanofi Aventis, Vel Pitar, Farmaciile Dona.

Parteneri media strategici: Sanatatea TV.ro si ComunicateMedicale.ro

Parteneri media: Hipocrate, Explore Medicine TV, Doctor Bun, Medic.ro, Saptamana Medicala, I-medic.ro, Galenus, Slab sau Gras, Senso TV, Farmacia Ta, SfatulMedicului.ro, MedicalManager.ro, Formare Medicala, Ziarul Medicului de Familie, E-jobs.

Articolul precedentMobilitatea persoanelor paralizate ar putea fi redata cu ajutorul celulelor stem din dinti
Articolul următorUn transplant renal a fost efectuat cu succes de catre prof. univ. dr. Ioanel Sinescu chiar in ziua aniversarii sale