Peste 260 de participanti la Prima Conferinta Nationala de Neuropatie Diabetica si Picior Diabetic, cu participare internationala, Neurodiab 2013

0
49

Peste 260 de medici si 34 de speakeri nationali si internationali s-au reunit timp de patru zile in cadrul Primei Conferinte Nationale de Neuropatie Diabetica si Picior Diabetic, cu participare internationala – Neurodiab 2013, ce s-a desfasurat in perioada 17 -20 octombrie 2013.

Prima Conferinta Nationala de Neuropatie Diabetica si Picior Diabetic, cu participare internationala a debutat cu o ceremonie de deschidere in cadrul careia Societatea de Neuropatie Diabetica a acordat trei titluri de membru de onoare profesorilor Aaron Vinik, Peter Kempler si Gheorghe Bacanu.

De asemenea, cu ocazia Primei Conferinte Nationale de Neuropatie Diabetica si Picior Diabetic, Neurodiab 2013 a avut loc si un concert sustinut de pianistul Bogdan Ota si orchestra sa.

Eveniment de inalta tinuta stiintifica, Prima Conferinta Nationala de Neuropatie Diabetica si Picior Diabetic, cu participare internationala a avut ca scop principal aducerea in atentia participantilor problematica neuropatiei diabetice si a piciorului diabetic, dar si cele mai noi informatii legate de preventia, diagnosticarea si tratamentul neuropatiei diabetice si al piciorului diabetic.

Conferinta Neurodiab 2013 s-a incheiat cu o lansare de carte „Istoria Neuropatiei Diabetice” scrisa de prof. univ. dr. Constantin Ionescu Tirgoviste, presedintele Asociatiei Medicale Romane.

Organizator stiintific: Societatea de Neuropatie Diabetica

PR&Comunicare: Sanatatea Press Group

Articolul precedentCegedim Romania: Piata farmaceutica a inregistrat o scadere trimestriala de 3,3%
Articolul următorNeuropatia diabetica, complicatie de temut a diabetului zaharat