Peste 1000 de chirurgi romani prezenti la Conferinta Nationala de Chirurgie

0
220

Un eveniment de excelenta si traditie pentru chirurgia romaneasca, Conferinta Nationala de Chirurgie, s-a desfasurat in perioada 19-21 mai 2011, la Sibiu. Manifestarea a reunit specialisti chirurgi de renume din Romania, dar si de peste hotare. Societatea Romana de Chirurgie s-a implicat in organizarea Conferintei Nationale de Chirurgie, alaturi de Academia de Ştiinte Medicale din Romania si Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, astfel incat peste 1000 de participanti sa beneficieze de lucrari stiintifice de exceptie si sa ia parte la un schimb de experiente si cunostinte in vederea imbunatatirii colaborarii intr-un domeniu atat de complex precum este chirurgia.

Noutatile remarcabile in domeniul chirurgiei, de o calitate stiintifica, educativa si academica, au fost asigurate de chirurgi de renume din Romania, iartemele au fost axate pe patologie colorectala, data fiind incidenta mare a cancerului colorectal, dar si subiecte varia si noutati revolutionare in chirurgie. Tot in cadrul evenimentului s-a desfasurat o expozitie a principalilor furnizori de echipamente medicale necesare in chirurgie, precum si o sesiune de postere. Mai mult, au fost amplasate stand-uri de carti si tratate relevante pentru domeniul chirurgical, iar cei prezenti s-au putut bucura si de o lansare de carte sub redactia prof. univ. dr. Florian Popa.

Organizatorii Conferintei Nationale de Chirurgie desfasurate in perioada 19-21 mai 2011 au fost Societatea Romana de Chirurgie, Academia de Ştiinte Medicale din Romania si Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.

Operatorului conferintei, compania Eventer Net, are in spate o experienta de 10 ani in organizarea de evenimente medicale, concretizata in peste 70 de congrese si conferinte, la care au participat peste 22.000 de medici.

Conferinta de Chirurgie de la Sibiu a insemnat un efort organizatoric de peste opt luni, timp in care Eventer Net a furnizat integral serviciile de organizare specifice unui eveniment medical: de la logistica si serviciile de comunciare cu partipantii, pana la serviciile turistice si serviciile electronice.

Articolul precedentUtilizarea telefoanelor mobile poate afecta fertilitatea masculina
Articolul următorPrimul magazin caritabil pentru copiii bolnavi de cancer