Peste 100 operatori economici au demarat vaccinarea anti-COVID a angajaţilor. Câte persoane au fost imunizate

0
37

Activitatea de vaccinare a angajaţilor a demarat la 105 operatori economici privaţi, dintre care 31 sunt din domeniul HORECA, a anunţat, marţi, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu, vicepreşedinte al Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind imunizarea împotriva SARS-CoV-2.

„În acest moment, avem un număr de 105 operatori economici care au demarat deja activitatea de imunizare a angajaţilor, din care 31 de operatori din domeniul HORECA”, a declarat Baciu, într-o conferinţă de presă.

Secretarul de stat a precizat că activitatea se derulează cu ajutorul a 47 de echipe care s-au deplasat la sediul acestor operatori privaţi.

Ad in title

„Până în acest moment, avem un total de 5.011 persoane vaccinate”, a adăugat Andrei Baciu. Potrivit acestuia, cele mai multe persoane au fost vaccinate în Bucureşti – 1.888, urmat de judeţele Bihor – 885, Dolj – 504 şi Braşov – 500.

Cei mai mulţi operatori economici care au început vaccinarea anti-COVID a angajaţilor sunt din judeţele Alba şi Hunedoara – câte 15, Bihor şi Dolj – câte 14, Mureş – 7.

„Sunt şi judeţe unde această activitate încă nu a demarat şi aş profita de ocazie pentru a încuraja această activitate”, a completat Baciu.

Articolul precedentCare este rata de acoperire vaccinală la nivel judeţelor. Anunțul președintelui CNCAV
Articolul următorPreședintele CNCAV, Valeriu Gheorghiță, despre posibilele măsuri de relaxare anunţate de premier