Pensionarii isi pot primi pensiile pe card

0
258

Libra Bank si Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale au semnat o conventie privind virarea pensiilor in conturi curente sau pe carduri bancare care vor fi create pentru pensionarii solicitanti, potrivit unui comunicat de presa emis de reprezentantii Libra Bank.

incasarea pensiei pe card aduce numeroase avantaje precum evitarea aglomerarii la ghiseu si a timpului irosit asteptand pentru ridicarea banilor, dar si faptul ca banii pot ajunge la pensionari in orice moment, independent de programul de lucru al bancii.

Persoanele care doresc sa beneficieze de acest serviciu, vor trebui sa solicite deschiderea unui cont curent sau emiterea unui card de debit Libra Salary VISA, in care CNPAS urmeaza sa vireze pensia lunar. Deschiderea contului se face pe loc, in orice sucursala Libra Bank, cardul fiind emis in termen de cinci zile. Dupa deschiderea contului si emiterea cardului, pensionarul va trebui sa depuna o cerere standard impreuna cu extrasul de cont la Casa Teritoriala de Pensii care urmeaza sa o aprobe si sa comunice bancii acest aviz.

in momentul incasarii pensiei, clientului i se va percepe un comision de 3 RON, acesta fiind singurul comision aplicat de Libra Bank.

Sursa: SanatateaTV

Articolul precedentAncheta la Spitalul din Campina, dupa ce un nou nascut a decedat
Articolul următorViata a 53.000 de bebelusi a fost pusa in pericol din cauza laptelui toxic