VIDEO Patru pacienți de la Institutul Matei Balș au fost aduși la Institutul Marius Nasta

0
66

La Institutul Marius Nasta din Capitală au fost aduși patru pacienți de la Institutul Matei Balș. Potrivit managerului Institutului Marius Nasta, șef lucr. dr. Beatrice Mahler, doi dintre pacienți sunt pe Secția de Terapie Intensivă.

”La Marius Nasta au fost aduse patru persoane, două femei și doi bărbați. Avem disponibilitate până la 36 de locuri. În acest moment avem încă 32 de locuri libere în secția COVID. Dacă vor fi necesare noi suntem aici și suntem alături de colegii noștri de la Matei Balș și de pacienții de acolo care trec printr-un moment foarte greu. Vârstele pacienților aduși sunt între 62 și 89 de ani. Una dintre femei este echilibrată, iar unul dintre bărbați este cu necesar de oxigen crescut. Din păcate, doi dintre pacienți, o femeie și un bărbat, au stare generală gravă și au fost admiși în terapie intensivă. (…) Se acordă toată asistența de care au nevoie și suntem pregătiți să intervenim cu tot ceea ce este necesar pentru a le salva viața. (…) Cei doi pacienți de la terapie intensivă sunt conștienți, sunt prezenți, dar au stare generală gravă, de aceea au fost mutați în secția de terapie intensive”, a declarant managerul Institutului Marius Nasta.

Ad in title

În cee ace privește modalitatea prin care familiile pacienților pot afla informații despre aceștia, șef lucr. dr. Beatrice Mahler a precizat: ”Datele despre pacienții care sunt internați la Marius Nasta vor fi furnizate de către colegii noștri de la Matei Balș, iar ulterior există telefon pus la dispoziția aparținătorilor pentru a afla detalii nu doar despre pacienții de la Matei Balș, ci și despre pacienții internați în secția COVID a Institutului Marius Nasta.”

Managerul Institutului Marius Nasta a mai precizat că a fost chemat mai devreme la locul de muncă personalul care era astăzi în grafic tocmai pentru a se putea răspunde solicitărilor în caz de nevoie.

 

Articolul precedentMS: 53 de pacienți din pavilionul afectat de incendiul de la Matei Balș, transferați la alte unități sanitare
Articolul următorCinci pacienți transferați la Spitalul Universitar București