Parintii unui bebelus din Galati acuza medicii de malpraxis!

0
191

Parintii unui bebelus acuza medicii de la maternitatea Spitalului Judetean din Galati ca le-au ascuns faptul ca cel mic a suferit o fractura de femur. Potrivit acestora, cadrele medicale au ascuns adevaratul diagnostic, spunand ca nou-nascutul nu prezinta decat o reactie adversa la administarea vitaminei K. Afectiunea baietelului de numai cateva saptamani a fost depistata de catre medicii de la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti.

Autoritatile medicale au demarat deja o ancheta pentru a stabili cu exactitate cele intamplate. Reprezentantii Ministerului Sanatatii ameninta ca vor lua masuri extrem de dure daca cercetarile vor dovedi ca incidentul s-a produs din neglijenta sau incompetenta medicilor.

Din primele rezultate ale anchetei se pare ca piciorul bebelusului a fost rupt in perioada in care acesta se afla internat la Spitalul Judetean din Galati. Cadrele medicale de aici, insa, sustin ca starea copilului a fost una normala si ca simptomele pe care acesta le prezenta pareau a fi doar reactii aparute in urma efectuarii unui vaccin.

Parintii baietelului spun ca au fost informati ca celui mic i s-a administrat vitamina K si ca din acest motiv piciorusul era umflat. Copilul insa, parea sa aiba dureri groaznice, care nu au incetat timp de o saptamana. ingrijorati, parintii au consultat medicii din Bucuresti care le-au oferit un diagnostic socant: fractura de femur.

Conducerea Spitalului din Galati a demarat o ancheta interna pentru a analiza circumstantele in care s-a produs incidentul.

Sursa: SanatateaTV

Articolul precedentSanctiuni drastice la Spitalul Judetean Slatina!
Articolul următorTraian Basescu: Am simtit pe pielea mea neregulile sistemului sanitar!