(P) Gral Medical vine in sprijinul pacientilor cu afectiuni dermatologice

0
444

Gral Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din Romania. Aici pacientii beneficiaza de o gama variata de servicii medicale de excelenta in specialitati precum alergologie, endocrinologie, cardiologie, reumatologie, ORL, medicina interna, urologie, ginecologie si nu in ultimul rand dermatologie. Una dintre patologiile diagnosticate si tratate cu succes in Gral Medical este cancerul de piele.

Potrivit dr. Alina Suru, medic specialist dermatologie in cadrul Clinicii Gral Medical, exista mai multe tipuri de cancer de piele, cele mai frecvente fiind carcinomul bazocelar, carcinomul spinocelular si melanomul.

„Carcinomul bazocelular este un tip de cancer care deriva din celulele bazale ale epidermului. Este un cancer mai putin agresiv decat celelalte doua, in sensul ca are capacitate de distrugere si invazie locala, dar nu metastazeaza la distanta decat foarte rar”, a precizat dr. Alina Suru, medic specialist dermatologie.

in ceea ce priveste carcinomul spinocelular, acesta deriva din celulele keratinocite, aflate la nivelul epidermului. Spre deosebire de carcinomul bazocelular, cel spinocelular are o capacitate de invazie mult mai mare si metastazeaza la distanta.

Factorii care determina aparitia celor doua tipuri de cancer de piele sunt predispozitia genetica, culoarea deschisa a pielii, expunerea prelungita la radiatii solare, persoanele imunosupresate si cele cu infectii virale.

Sub sloganul „Suferinte Vechi, Tratamente Noi”, Gral Medical a reusit sa implementeze servicii noi si eficiente pentru a veni in intampinarea pacientilor cu o alternativa la sistemul de sanatate (public ss privat) existent. Astfel, in scurt timp Gral Medical a devenit cea mai dinamica companie de servicii medicale din Romania. Perseverenta, performanta, serviciile personalizate, inovatia si rezultatele obtinute stau la baza diferentierii sale pe piata serviciilor medicale private din Romania.

Articolul precedentICF va prelua activitatea de hematologie a Institutului National de Hematologie Tranfuzionala „Prof. dr. C.T. Nicolau”
Articolul următorOrganizatia Mondiala a Sanatatii: 50 de milioane de oameni din intreaga lume au epilepsie