Local American Working Group (LAWG), asociatia care include majoritatea companiilor farmaceutice americane cu operatiuni in Romania, si-a ales, saptamana trecuta, noul Management Board, precum si un nou Presedinte, in persoana domnului Almin Adzovic, noul General Manager al MSD Romania.

Membrii LAWG, care s-au reunit pe 10 mai, au ales noul presedinte al board-ului – Almin Adzovic de la MSD Romania, precum si vicepresedintele – Gregory S. Reeder, Country Manager la Pfizer Romania, si secretarul general – Mihai Diamandopol, General Manager la Abbott Products Romania.

„Ca presedinte al Local American Working Group, imi propun sa duc mai departe programele si initiativele lansate de conducerea anterioara. Printre cele mai importante obiective pe care mi le-am setat pentru LAWG se numara imbunatatirea continua a mediului de afaceri din sectorul farmaceutic din Romania, precum si facilitarea accesului pacientilor la tratamente inovatoare”, a spus presedintele LAWG, Almin Adzovic.

LAWG militeaza pentru politici publice care ofera solutii de ridicare a nivelului general de sanatate a romanilor, indeosebi prin introducerea de medicamente si tratamente inovatoare.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti citi pe www.comunicatemedicale.ro