Coronavirus: Odion Ighalo (Manchester United), izolat din cauza virusului

0
235

Atacantul nigerian Odion Ighalo, transferat de clubul englez de fotbal Manchester United în cursul perioadei de mercato de iarnă din China, se antrenează separat de la sosirea sa din cauza temerilor legate de epidemia de coronavirus din această ţară, a anunţat presa engleză.

Publicaţiile Times şi Daily Mail au indicat că responsabilii clubului i-au cerut lui Ighalo să nu meargă la centrul de antrenament din Carrington timp de două săptămâni, pentru a nu risca să contamineze, eventual, sutele de persoane care îl frecventează.

Jucătorul în vârstă de 30 de ani, împrumutat până la finele sezonului de către clubul Shanghai Shenhua, nu a însoţit lotul în stagiul de antrenament din Spania în pauza de iarnă, întrucât clubul s-a temut că va avea dificultăţi la intrarea pe teritoriul britanic.

El se va alătura pentru prima oară coechipierilor săi în weekend, înaintea derby-ului cu Chelsea, programat luni în cadrul etapei a 26-a din Premier League.

În această perioadă, internaţionalul nigerian, care nu a mai jucat din 6 decembrie, se antrenează cu un antrenor particular la centrul de taekwondo britanic, situat în apropierea terenului lui Manchester City.

Articolul precedentGermania: Epidemia de coronavirus poate duce la o penurie de medicamente
Articolul următorCare este reacția clinicii stomatologice din Pitești, după moartea copilului de patru ani