O nouă ediție a proiectului „Școala de Vară SSFB”, desfășurată de Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”

0
222

sursa foto: Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”/Facebook

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe, în parteneriat cu Societatea Studenților în Farmacie București, desfășoară o nouă ediție a proiectului „Școala de Vară SSFB”.

Evenimentul va avea loc în perioada 31 iulie-4 august 2024, la Moeciu, Cheile Grădiștei.

„Prin intermediul temei din această ediție, „𝑃ℎ𝑎𝑟𝑚𝑎𝑐𝑦 (𝑖𝑛)𝑑𝑒𝑝𝑒𝑛𝑑𝑒𝑛𝑡: 𝑠𝑢𝑚𝑚𝑒𝑟, 𝑓𝑢𝑛 𝑎𝑛𝑑 𝑚𝑜𝑟𝑒!”, 120 de studenți și absolvenți farmaciști, din 8 Centre Universitare din Țară și din Republica Moldova, vor participa la workshop-uri și training-uri ca să învețe ce este depenedența emoțională și cum o pot gestiona în relația cu pacienții”, anunță UMF „Carol Davila”, pe pagina de Facebook.

Studenții și absolvenții care își doresc să participe la o experiență care va contribui la dezvoltarea personală și profesională, se pot înscrie prin intermediul unui formular, în cadrul celei de-a doua perioade de înscrieri, ce are loc până la data de 28 aprilie.

Articolul precedentProiect în transparență decizională: Persoanele neasigurate beneficiază de servicii medicale, în cadrul unui pachet minimal
Articolul următorSpitalul Județean de Urgență Baia-Mare: O nouă prelevare de organe, de la o pacientă în vârstă de 46 de ani