„Nutritie, Sanatate, Longevitate”, intalnire de top a medicilor nutritionisti cu medicii de familie

  0
  43

  Evenimentul „Nutritie, Sanatate, Longevitate”, editia a treia, a adus in acelasi cadru specialisti ai nutritiei, dar si medici de familie pentru a discuta cele mai importante probleme legate de alimentatia, stilul de viata si hidratarea populatiei.

  „Medicii de familie sunt extrem de interesati de ceea ce inseamna preventie si de consilierea pacientilor. Pana la urma in societatea actuala, trebuie sa recunoastem, ca nimeni nu face cu adevarat consiliere pacientilor nostri pentru un stil de viata sanatos si atunci consilierea din partea medicului de familie devine esentiala”, a declarat Dr. Rodica Tanasescu, presedinte Societatea Nationala de medicina Familiei.

  „Medicii de familie au mare nevoie de noi, noi avem mare nevoi de ei pentru ca de fapt ei reprezinta interfata dintre specialistul nutritionist si populatia generala Romaniei. O populatie generala de care ei se apropie mult mai rapid decat ne apropiem noi. De fapt noi de apropiem de ei indirect prin media pe cand ei stau de vorba cu pacientii, si atunci medicii de familie trebuie sa fie foarte bine informati, fiind foarte bine informati ei pot sa transmita adevarate mesaje nutritionale”, a precizat prof. univ. dr. Nicolae Hancu, membru de onoare al Academiei Romane.

  Cea de-a treia editie a evenimentului „Nutritie, Sanatate, Longevitate”, s-a desfasurat in data de 18 septembrie 2013 si a reunit peste 50 de medici de familie.

  Articolul precedentDinti ficsi acum intr-o singura sedinta. Sistemul Sky fast&fixed ajuta la o restaurare fixa si rapida!
  Articolul următorPeste 50 de asistenti medicali au participat la Cursul COMBAT Asist de la Pitesti