„Nutritie, Sanatate, Longevitate”, intalnire de gradul 0 a expertilor in nutritie

  0
  44

  Medici specialisti din domeniul nutritiei, dar si din specializari ce au legatura cu nutritia s-au adunat in acelasi cadru, cu prilejul evenimentului „Nutritie, Sanatate, Longevitate”, pentru a discuta despre informarea corecta si despre promovarea unor mesaje corecte in ceea ce priveste importanta alimentatiei sanatoase, dar si a unui stil de viata sanatos.

  „Nutritie, Sanatate, Longevitate”, intalnire de top a nutritionistilor, a fost o initiativa a prof. univ. dr. Nicolae Hancu, membru de onoare al Academiei Romane, evenimentul fiind coordonat stiintific de Asociatia pentru Studiul Obezitatii si de Societatea de Nutritie din Romania.

  Moderatorii evenimentului au fost acad. Maya Simionescu, director Institutul de Biologie Celulara Bucuresti, si prof. univ. dr. Nicolae Hancu, membru de onoare al Academiei Romane. La manifestare au conferentiat prof. univ. dr. Nicolae Hancu, membru de onoare al Academiei Romane, prof. dr. univ. Mariana Graur, presedinte Societatea de Nutritie din Romania, prof. univ. dr. Gabriela Radulian, vicepresedinte Societatea de Nutritie din Romania si conf. univ. dr. Gabriela Roman, vicepresedinte Societatea Europeana de Obezitate.

  Articolul precedentMinistrul Eugen Nicolaescu se intalneste cu specialistii din domeniul transplantului
  Articolul următorPeste 140 de medici au luat parte la cursul C.O.M.B.A.T., editia Constanta