„Nutritie, Sanatate, Longevitate”, editia a IV-a, un eveniment dedicat informarii cu privire la adoptarea unui stil de viata sanatos

  0
  41

  Evenimentul „Nutritie, Sanatate, Longevitate”, editia a patra, s-a desfasurat in data de 12 noiembrie 2013 si a reunit specialisti de renume in nutritie dar si medici de familie pentru a discuta despre importanta alimentatiei moderate, variate si echilibrate in asigurarea unui stil de viata sanatos, dar si despre importanta activitatii fizice.

  „Alimentatia este cu adevarat sanatoasa atunci cand indeplineste niste conditii, niste particularitati, adica un aport caloric corespunzator, toate substantele nutritive in proportii adecvate. Daca aceste conditii se indeplinesc atunci aportul de vitamine si substante minerale vine de la sine, deci nu este nevoie sa facem o mentiune speciala pentru ele, exceptand sarea. Alimentatia trebuie sa fie impartita in trei mese principale si trei gustari, optional”, a declarat in cadrul evenimentului, prof. univ. dr. Nicolae Hancu, membru de onoare al Academiei Romane.

  La cea de-a patra editie a evenimentului „Nutritie, Sanatate, Longevitate”, au participat aproximativ 50 de medici de familie.

  Parteneri stiintifici: Asociatia Romana de Studiu al Obezitatii, Fundatia Nationala pentru stiinta si Arta
  Management eveniment: Sanatatea Press Group

  Articolul precedentParodontoza, cea mai intalnita afectiune cronica la romani!
  Articolul următorAproximativ 500 de medici au luat parte la cea de-a doua Conferinta Nationala, cu participare internationala, a Societatii Romane de Hipertensiune