Numărul celor vaccinaţi împotriva COVID-19 l-a depăşit pe cel al persoanelor infectate. Anunțul CNCAV

0
425

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea anti-COVID (CNCAV) anunță că numărul persoanelor vaccinate împotriva noului coronavirus a depăşit, sâmbătă, numărul persoanelor infectate cu SARS-CoV-2, în România.

„Este o zi importantă pentru România. Astăzi, la ora 13.00, numărul persoanelor vaccinate a depăşit numărul celor infectate cu virusul SARS-CoV-2. Ritmul în care se derulează campania de vaccinare până la acest moment ne confirmă atingerea obiectivului dorit, acela de a imuniza populaţia într-un timp cât mai scurt. Le mulţumesc tuturor pentru opţiunea de a se vaccina şi, în egală măsură, celor care depun un efort considerabil pentru ca procesul de vaccinare să se desfăşoare cu eficienţă, într-un mediu favorabil şi sigur! Doar împreună învingem pandemia, doar împreună vom reuşi să ne bucurăm de o viaţa normală, alături de cei dragi!”, a transmis Valeriu Gheorghiţă, preşedintele CNCAV.

Valeriu Gheorghiţă, a declarat încă de vineri seară că sâmbătă, numărul persoanelor vaccinate îl va depăşi pe cel al persoanelor infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei.

”Cred că e foarte bine că suntem pe acest drum şi sunt convins că, cu fiecare persoană în parte care se va adresa către un centru de vaccinare, vom reuşi să redobândim controlul asupra vieţilor noastre şi să putem controla noi pandemia”, a declarat Valeriu Gheorghiţă.

Articolul precedentGCS: Zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de infecţie cu SARS-CoV-2
Articolul următorRusia: Șapte cazuri de de infectare umană cu varianta AH5N8 a gripei aviare, raportate la OMS