Numărul cazurilor de COVID-19 confirmate a crescut; în creștere e și numărul pacienților vindecați

0
36

Până astăzi, 24 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 10.417 de cazuri de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.817 au fost declarate vindecate și externate.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 321 de noi cazuri de îmbolnăvire.

În topul cazurilor confirmate se află Suceava – 2.477, București – 1.133 și Arad – 471.

Ad in title

Totodată, până acum, 552 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj și Prahova, au decedat.

La ATI, în acest moment, sunt internați 241 de pacienți.

1.480 de cetățeni români aflați în străinătate au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19. Numărul deceselor înregistrate în rândul românilor aflați peste granițe a ajuns la 70.

Articolul precedentOMS: Oprirea campaniilor de imunizare poate duce la reapariția bolilor pentru care există vaccinuri eficiente
Articolul următorVIDEO Șefa biroului OMS România, despre Săptămâna Mondială a Imunizării și despre ridicarea restricțiilor