Noile modele de declarație pe propria răspundere și adeverință de la angajator

0
517

Autoritățile au publicat noile modele de declarație pe propria răspundere și adeverință de la angajator, pentru cazul în care restricțiile întră în vigoare la ora 22.00 și pentru cazul în care restricțiile întră în vigoare la ora 20.00.

Astfel, a fost publicat modelul declarației pe propria răspundere și al adeverinței de la angajator pentru toate localitățile, indiferent de rata de incidență valabil începând de la ora 22.00.

De asemenea, a fost publicat modelul declarației pe propria răspundere și al adeverinței de la angajator pentru localitățile care depășesc rata de incidență de 4 ‰, necesar a fi folosite pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică, respectiv 7,5 ‰, necesar a fi folosite în toate zilele săptămânii, valabil de la ora 20.00.

Modelul declarației pe propria răspundere indiferent de rata de incidență (nivelul de răspândire a virusului) poate fi descărcat AICI.

Modelul adeverinței de la angajator pentru toate localitățile, indiferent de rata de incidență (nivelul de răspândire a virusului) poate fi descărcat AICI.

Modelul declarației pe propria răspundere pentru localitățile care depășesc rata de incidență de 4 ‰ (necesar a fi folosite pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică), respectiv 7,5 ‰ (necesar a fi folosite în toate zilele săptămânii) poate fi descărcat AICI.

Modelul adeverinței de la angajator pentru localitățile care depășesc rata de incidență de 4 ‰ (necesar a fi folosite pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică), respectiv 7,5 ‰ (necesar a fi folosite în toate zilele săptămânii) poate fi descărcat AICI.

 

 

Articolul precedentAnca Dragu: Pacientul, în centrul sistemului, în componenta de sănătate a PNRR
Articolul următorPremierul Cîțu: Noile măsuri privind limitatea răspândirii virusului SARS-CoV-2 vor fi aplicate de duminică