Nicolae Ciucă, despre legea privind obligativitatea certificatului verde la locul de muncă

0
140

Premierul desemnat, Nicolae Ciucă, a afirmat, marţi, că certificatul verde reprezintă o prioritate şi a făcut apel la toţi parlamentarii să înţeleagă şi să finalizeze procesul de adoptare a legii, care ar face documentul digital obligatoriu la locul de muncă.

„Certificatul verde reprezintă o prioritate. Suntem o țară care, din păcate, am avut o experiență tragică a valului patru. Observăm că în celelalte țări din Europa se manifestă cel de-al cincilea val, așa cum se numește el. Ca atare, fac apel la toți parlamentarii să înțeleagă și să finalizeze procesul de adoptare a legii pentru certificatul verde”, a declarat premierul desemnat.

Proiectul de lege privind obligativitatea certificatului verde la locul de muncă a fost respins de Senat pe 27 octombrie, iar în prezent se află în Camera Deputaților, care are rol decizional.

 

Articolul precedentGermania: Certificatul verde, obligatoriu la locul de muncă și în mijloacele de transport, de miercuri
Articolul următorProgram de guvernare: Asigurarea unui număr lunar de teste gratuite pentru angajaţii sectoarelor esenţiale