MO: Registrul național unic al asistenților medicali generaliști, moașelor și asistenților medicali din România

0
1016

În Monitorul Oficial nr. 582 a fost publicată Hotărârea nr. 4/2020 a Consiliului Național al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR) pentru aprobarea structurii și a informațiilor din Registrul național unic al asistenților medicali generaliști, moașelor și asistenților medicali din România.

Potrivit actului normativ, ”Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România înscrie membrii săi în Registrul național unic al asistenților medicali generaliști, moașelor și asistenților medicali din România.

Registrul național unic al asistenților medicali generaliști, moașelor și asistenților medicali din România, denumit în continuare Registrul național unic, este un sistem informatic integrat care cuprinde evidența tuturor asistenților medicali generaliști, moașelor, asistenților medicali, surorilor medicale și oficianților medicali care dețin sau au deținut calitatea de membru, respectiv membru asociat al OAMGMAMR și care se va actualiza permanent.”

În continuare este prezentată structura Registrului, actele necesare pentru înscriere, modalitățile de înscriere și informațiile ce vor fi publicate pe pagina de internet a OAMGMAMR.

Potrivit Art. 7, ”Prezenta hotărâre intră în vigoare la data de 1 octombrie 2020.”

Actul normativ în integralitate AICI, paginile 13-15.

Articolul precedent8 bucureșteni din cei 4660 testați gratuit prin programul Primăriei Capitalei, depistați cu coronavirus
Articolul următorNumărul vaccinurilor contra COVID-19 testate pe oameni a ajuns la 17, anunță OMS