Ministrul Vela: Cifrele deceselor anunțate zilnic au în spate familii, drame și suferință

0
33

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a afirmat că înregistrăm cifre îngrijorătoare ale infecției cu noul coronavirus, iar în tot acest timp încă încercăm să îi convingem pe unii sau pe alții de existența virusului.

“S-au format tabere și suntem blamați sau aprobați. Sunt dezbateri nesfârșite despre unii de ce cred, iar despre alții de ce nu cred. Prin căutarea unor argumente pro sau contra, nu facem altceva decât să dăm timp acestui inamic perfid și invizibil să ia tot mai multe vieți.  Cifrele afișate ne dau fiori reci, iar acelea nu sunt doar cifre abstracte, sunt chiar vieți omenești, sunt semenii noștri care, ieri, erau printre noi. Cifrele, care marchează numărul de decese anunțate zilnic prin comunicate oficiale, au în spate familii, drame, o pierdere grea, multe lacrimi și suferință”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus că nu trebuie să salvăm țara sau viața compatrioților cu arma în mână, ci “să purtăm o mască simplă și nevinovată și să fim cu toții eroii anonimi care salvează o națiune”.

Ad in title

 

 

Articolul precedentSute de mutații suferite de noul coronavirus: Cea mai frecventă întâlnită în Europa a apărut în Spania
Articolul următorCazurile zilnice globale de COVID-19 au crescut cu aproape 25% în mai puțin de două săptămâni