Ministrul Sănătăţii, despre plățile către centrele de vaccinare

0
36

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a anunţat, vineri, la Craiova, că în cursul acestei săptămâni s-au făcut plăţile către toate centrele de vaccinare aflate în subordinea autorităţilor locale.

Anunţul a fost făcut într-o conferinţă de presă la Sala Polivalentă din Craiova, unde este amenajat un centru de vaccinare, iar personalul de aici s-a plâns să nu şi-a primit banii.

„Există o metodologie prin care centrele de vaccinare cer finanţare de la autorităţile locale, autorităţile locale solicită finanţare către DSP-uri care, la rândul lor, solicită finanţare Ministerului Sănătăţii. Ultimele plăţi au fost făcute pentru luna aprilie şi în urmă cu o săptămână s-au realizat deschiderile de conturi. De acolo se mai solicită Ministerului de Finanţe alimentarea cu bani în acele conturi, după care se face plata. Deci săptămâna trecută, vineri, s-au făcut deschiderile de cont”, a spus ministrul Sănătăţii.

Ad in title

La nivelul Doljului, potrivit directorului DSP, vineri s-au făcut plăţile către toate UAT-urile cu centre de vaccinare.

Articolul precedentPremierul Florin Cîţu, despre certificatul verde: Va fi valabil şi în România de la 1 iulie
Articolul următorStudiu:Varianta Delta a noului coronavirus, cu 60% mai contagioasă, potrivit autorităţilor sanitare britanice