Ministrul Sănătății, declarații referitoare la construcția noului corp al SCJU Bistrița (VIDEO)

0
357
foto: SCJU Bistrița
Ministerului Sănătății informează că proiectul construcției noului corp al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița cu bani din PNRR, în valoare de 400 de milioane lei, se află în linie dreaptă și constă în:
  •  Construirea unui nou corp de clădire cu patru etaje
  •  Reabilitarea energetică a clădirii existente
  •  Modernizarea pavilioanelor existente
  •  Digitalizarea spitalului și dotarea cu aparatură medicală

 „Dezvoltarea socială şi dezvoltarea economică nu se pot întâmpla fără acces la servicii de sănătate şi fără un sistem de educaţie solid.
Construim spitale şi secţii noi acolo unde este posibil şi încurajăm reabilitarea completă a clădirilor vechi care permit desfăşurarea corespunzătoare a activităţii medicale spitaliceşti în condiţii de siguranţă pentru pacienţi.
Cât voi fi ministru al Sănătăţii voi fi partenerul şi susţinătorul reprezentanţilor din administraţia locală care au vocaţia construcţiei de obiective sanitare pentru locuitorii comunităţilor pe care le conduc” – precizează ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.
Articolul precedentMinisterul Sănătății: OMS și FBI vin la Timișoara. Este vizată corupția din sistemul de achiziţii publice
Articolul următorRomânia a fost introdusă pe harta studiilor clinice prin „Centrul de recuperare pt copii dr. N. Robănescu” din București: ? ?????????? – ???? ???????ă ?? ???ș?????????? ????????