Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila: Spitalul Regional de Urgență Craiova, într-o nouă etapă

0
231
Spitalul Regional de Urgență Craiova a intrat într-o nouă etapă după ce au fost emise Autorizaţia de Construire și Autorizația de Desființare aferente Pachetului nr. 1 de lucrări – informează Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila
„Pachetul 1 se referă la execuția lucrărilor preliminare de construcții pentru realizarea obiectivului de investiții Spital Regional de Urgență Craiova, respectiv, deviere rețele utilități, împrejmuire teren, sistematizare teren, organizare de șantier și desființare clădire existentă C1.
Spitalul Regional de Urgenţă Craiova va avea 807 paturi, 6 centre medicale, ambulatoriu de specialitate, heliport și spații dedicate pentru dezvoltarea profesională a medicilor și asistenților.
Obținerea autorizațiilor a fost posibilă datorită colaborării dintre ANDIS, Primăria Municipiului Craiova, Ministerul Sănătății, Direcția de Sănătate Publică Dolj și furnizorii de utilități” – a declarat ministrul.
Potrivit acestuia, lucrările de construcție pentru Pachetul 1 de lucrări ar urma să înceapă în trimestrul I al anului 2024.
Articolul precedentAdjud: Rudele pacienților internați, informate prin SMS despre starea acestora
Articolul următorConsilere juridică oferită de Colegiul Medicilor din Municipiul București medicilor agresaţi la locul de muncă