Ministrul Sănătății: Oferiți-vă și oferiți cadou șansa revenirii la normalitate prin vaccinare

0
128

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a transmis un mesaj cu ocazia Sărbătorilor Pascale, reamintind că „suntem într-o perioadă complicată”, încurajându-i pe români să respecte măsurile de prevenire a infecției cu SARS-CoV-2 și să se vaccineze.

„Vă doresc sărbători în tihnă și un Paște Luminat! Suntem în zile de sărbătoare, zile pe care ni le dorim fericite, alături de cei dragi, cu bucurie și liniște. După un an întreg vă spun că înțeleg această dorință de a fi împreună. O resimt și eu. O resimțim cu toții. Vreau totuși să vă reamintesc că suntem într-o perioadă complicată. Este al doilea Paște pe care îl petrecem în aceste condiții”, a transmis ministrul, într-un mesaj postat pe Facebook.

Ioana Mihăilă a mai spus că „vă încurajez să respectăm măsurile de prevenire a infecției cu SARS-Cov-2 și să continuăm să ne vaccinăm! Zilele acestea, oferiți-vă și oferiți cadou șansa revenirii la normalitate prin vaccinare. Veți găsi centrele deschise și în aceste zile. Vă mulțumesc pentru că sunteți alături de noi în acest efort de a reveni la viața de dinainte de pandemie”.

Ad in title
Articolul precedentAlte 60.017 doze de vaccin administrate zilnic. Câte reacții adverse s-au înregistrat
Articolul următorIohannis, mesaj de mulţumire pentru „uriaşul efort naţional destinat protejării sănătăţii”