Ministerul Sănătății: Incendiul de la Spitalul Bagdasar-Arseni a fost lichidat

0
253

UPDATE: Incendiul izbucnit, marţi dimineaţa, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Bagdasar-Arseni, a fost lichidat, informează Ministerul Sănătății.

Nu au fost persoane rănite. Pacienţii care se aflau în noua clădire UPU a spitalului, la acoperişul căreia a izbucnit incendiul, au fost evacuaţi.

„Incendiul a fost declarat lichidat, a fost verificată instalația electrică din încăperea UPU (clădirea noua) și înlăturat pericolul de incendiu. La locul evenimentului, un echipaj de stingere va rămâne în supraveghere. Din clădire s-au autoevacuat fără probleme, în cladirea veche a UPU vechi, 7 pacienți și personalul medical”, potrivit Ministerului Sănătății.

Știre inițială: Un incendiu a izbucnit, marţi dimineaţă, la acoperişul clădirii noi a Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului „Bagdasar-Arseni” din Bucureşti, pompierii reuşind să îl stingă. Ministerul Sănătăţii a precizat că nu sunt persoane rănite, toţi cei opt pacienţi aflaţi în UPU fiind evacuaţi în siguranţă.

„În această dimineaţă, puţin după ora 7, la clădirea nouă a UPU din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Bagdasar Arseni, a izbucnit un incendiu la acoperiş. Toţi cei 8 pacienţi care se aflau în clădire au fost evacuaţi imediat în siguranţă și se acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului. Menţionăm că nu sunt persoane rănite. Ministerul Sănătăţii este în legătură cu conducerea unităţii sanitare pentru acordarea imediată de măsuri de sprijin în caz de necesitate”, a transmis, la rândul său, Ministerul Sănătăţii.

 

 

Articolul precedentIncendiu la acoperişul clădirii UPU a Spitalului „Bagdasar-Arseni”
Articolul următorO singură doză a vaccinului HPV oferă o protecţie solidă împotriva cancerului cervical, potrivit unui comitet de experţi OMS