Ministerul Sanatatii face apel pentru donare de sange progresiva pentru ranitii in incendiul dintr-un club din capitala

0
45

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a lansat un apel catre cei care vor sa doneze sange in urma tragediei produse in noaptea de vineri spre sambata intr-unul din cluburile din capitala, rugandu-i sa o faca progresiv, si in urmatoarele zile.

Ministrul a precizat intr-o declaratie de presa ca necesarul de sange este asigurat in acest moment, rugandu-i pe donatori sa aiba in vedere donarea de sange si in zilele ce urmeaza, pentru a evita aglomeratia si „pentru a conserva eforturile si pe zilele urmatoare cand vom avea nevoie de cantitati suplimentare de sange”.

Cei care doresc sa doneze sange au la dispozitie trei centre de transfuzii: la Spitalul Militar, la Spitalul Universitar si Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti.

Articolul precedentMaraton stiintific la cel de-al III-lea Congres National de Neuropatie Diabetica si Picior Diabetic, Neurodiab 2015
Articolul următorDescaltarea persoanelor cu diabet zaharat si screeningul neuropatiei diabetice, prima conditie pentru reducerea amputatiilor