Mihăiță Bariz, consilier onorific la Ministerul Sănătăţii, a renunţat la funcţia sa

0
151

Mihăiță Bariz, consilier onorific la Ministerul Sănătăţii (MS), pacient bolnav de fibroză chistică, şi-a anunţat încheierea activităţii sale de la MS, decizie luată din cauza situaţiei sale medicale.

Mihăiță Bariz a afirmat că la Ministerul Sănătăţii a cunoscut „oameni buni si frumoși dar care nu sunt lăsați sa facă lucruri deoarece deciziile cele mai importante atât pentru cadrele medicale cât și pentru pacienți sunt la anumiți funcționari publici”.

” Ţin să anunț încheierea activității mele de la Ministerul Sănătăţii – România, am luat această decizie datorită situației mele medicale în care, cu toate rezultatele fabuloase ale noului medicament, el nu a putut fi adus în timp util pentru pacienții cu fibroză chistică din România. Pe data de 15.06 sunt nevoit să părăsesc România pentru un timp deoarece în septembrie voi rămâne fără tratamentul pe care mi l-am achiziționat datorită societății civile. La Ministerul Sănătăţii – România a fost o experiență frumoasă, în care am cunoscut oameni buni si frumoși dar care nu sunt lăsați sa facă lucruri deoarece deciziile cele mai importante atât pentru cadrele medicale cât și pentru pacienți sunt la anumiți funcționari publici, funcționari publici ce nu pot fi demiși atât de ușor pe cât se crede, şi da, sunt si excepții, sau mai bine spus o singură excepție pe care am remarcat-o eu.Mulțumesc întregii echipe pentru tot ajutorul și să ne revedem cu bine!”, a transmis fostul consilier onorific în cadrul MS, într-un mesaj pe Facebook.

Ad in title
Articolul precedentIoana Mihăilă, despre atragerea medicilor de familie în mediul rural
Articolul următorProiectul pentru construirea unui centru de arși la Târgu Mureş, lansat în transparenţă decizională