Mesajul premierului de Crăciun: Să ne gândim la sănătatea noastră și a celor din jur, cel mai frumos dar

0
266

”Întâmpinăm Crăciunul, și anul acesta, sub presiunea crizei sanitare provocată de pandemie. Să fim toți sănătoși este dorința fiecăruia dintre noi și principala urare pe care le-o transmitem celor dragi”, a transmis, vineri, premierul Nicolae Ciucă.

”Să ne gândim la sănătatea noastră și a celor din jur este, poate, cel mai frumos dar pe care îl putem oferi celorlalți, prin responsabilitatea cu care vom înțelege să ne petrecem aceste sărbători respectând măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus, care mult prea mult timp ne-a ținut departe de cei dragi!”, afirmă premierul, într-un mesaj transmis cu prilejul Crăciunului.

”Luna Decembrie ne aduce în fiecare an sfânta sărbătoare creștină a Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos. Trăim aceste momente, ca de fiecare dată, cu sentimentul că putem fi mai buni și că nimic nu se compară cu bucuria de a fi împreună cu familia și cu toți cei dragi. Sunt momente care ne fac să ne simțim împliniți sufletește și ne dorim să-i știm mereu sănătoși și în siguranță”, a mai transmis premierul.

Articolul precedentConf. dr. Craiu, despre prescrierea întârziată de antibiotice la copiii cu infecții respiratorii necomplicate
Articolul următorAustria: A patra doză dintr-un vaccin anti-COVID-19, recomandată de Comisia de vaccinare, în anumite cazuri