Mesajul premierului Ludovic Orban cu ocazia Zilei Naționale a Ambulanței din România

0
27
Foto: Facebook Guvernul României

Premierul Ludovic Orban a ținut să-și exprime respectul față de personalul din serviciile de ambulanță și regretul pentru cei răpuși de noul coronavirus în cadrul mesajului său cu ocazia Zilei Naționale a Ambulanței din România.

“Ziua Națională a Ambulanței din România o marcăm anul acesta într-o perioadă de maximă urgență sanitară, în care lupta pentru sănătatea sau chiar viața oamenilor devine mai mult ca oricând o adevărată luptă contra cronometru.

Mereu la datorie, gata să acționeze cu promptitudine și profesionalism atunci când sunt solicitați să ofere ajutor oamenilor aflați în suferință, întregul personal operativ din serviciile de ambulanță contribuie zi de zi la salvarea multor vieți.

Ad in title

De câteva luni, de când au apărut și în România cazuri de infectare cu noul coronavirus, activitatea serviciilor de ambulanță a devenit și mai intensă, având în vedere numărul mare de infectări. Au luptat, ca niște adevărați eroi, pentru viața fiecărui om pentru care au fost solicitați să intervină. Au fost expuși riscului de infectare, dar și-au făcut datoria cu dăruire și profesionalism. Personalul operativ din serviciile de ambulanță merită tot respectul nostru. Totodată, ne îndreptăm gândul și ne exprimăm regretul pentru cei care au fost răpuși de virusul necruțător.

Vă mulțumesc în numele întregii echipe guvernamentale și vă asigur de întreaga noastră prețuire pentru ceea ce faceți pentru români”, este mesajul lui Ludovic Orban.

Articolul precedentÎn județul Argeș masca a devenit obligatorie și în spațiile deschise
Articolul următorEXCLUSIV Personalul de pe ambulanță este epuizat