Medicamentele homeopatice, eficiente in cazul afectiunilor respiratorii

0
150

Virozele respiratorii, raceala si gripa sunt afectiuni ce apar frecvent in anotimpul rece, insa nu fac exceptie nici in sezonul cald. Daca despre viroze si raceli se poate mai lesne vorbi, despre gripa se poate discuta doar in contextul unor epidemii sau pandemii, potrivit prof. univ. dr. Dumitru Dobrescu, doctor docent in stiinte medicale. Specialistii estimeaza ca pe parcursul unui an, un copil face aproximativ patru sau sase viroze respiratorii. Iar asta in timp ce pe aceeasi perioada de timp un adult face doua sau trei viroze. a€œTratamentul difera foarte mult intre cel homeopatic si cel alopat. Tratamentul alopat este foarte simplu si oarecum standardizat deoarece este redus la cateva substante.

Tratamentul homeopatic este mult mai nuantat in aceste boli acute ale aparatului respirator si tine seama de regulile de baza ale homeopatiei”, a mai subliniat prof. univ. dr. Dumitru Dobrescu. Mai exact, in timp ce tratamentele alopate trateaza diagnosticul, medicamentele homeopatice trateaza simptomele. Tratamentul homeopatic se face pe faze. Prin urmare, a€œdaca este foarte la inceput, inainte de aparitia bolii propriu-zise, tratamentul ideal este cu Oscillococcinum, produs de Boiron. Acesta este un preparat care realizeaza o imunostimulare nespecifica, el fiind obtinut din ficat si inima de rata”, potrivit prof. univ. dr. Dumitru Dobrescu, doctor docent in stiinte medicale.

in acest material este prezentat un produs homeopat. Cititi cu atentie prospectul/informatiile de pe ambalaj.

Un articol pe acest subiect poate fi citit aici

Acesta este un material publicitar. Informatiile furnizate apartin persoanei intervievate. Pentru orice problema de sanatate adresati-va medicului.

Articolul precedentLungimea degetelor poate indica prezenta unei afectiuni
Articolul următorMobilitate si confort cu ajutorul fotoliilor Ortopedica