Medicamentele homeopatice ar putea fi folosite si in spitale

0
69

Datorita proprietatilor lor terapeutice, medicamentele homeopatice ar trebui folosite si in spitale, alaturi de medicamentele alopate. Cel putin aceasta este recomandarea facuta de prof. univ. dr. Dumitru Dobrescu, doctor docent in stiinte medicale. Potrivit specialistului in homeopatie, recuperarea pacientului ar fi mult mai rapida daca cele doua tipuri de medicamente s-ar administra concomitent.

Altfel spus, a€œdaca in clinicile chirurgicale bolnavii ar fi tratati si preoperator cu sedative ale sistemului nervos ca sa suporte mai usor operatia, cu pregatitoare impotriva sangerarilor excesive in timpul operatiei, si postoperator cu medicamentele homeopatice care opresc sangerarile, care calmeaza durerile si care grabesc cicatrizarile, atunci perioada dificila de dupa operatie ar fi mult scurtata”, a mai adaugat prof. univ. dr. Dumitru Dobrescu.

in acest material este prezentat un produs homeopat. Cititi cu atentie prospectul/informatiile de pe ambalaj.

Acesta este un material publicitar. Informatiile furnizate apartin persoanei intervievate. Pentru orice problema de sanatate adresati-va medicului.

Articolul precedentRedistribuirea personalului din unitatile reprofilate se desfasoara in conditii normale
Articolul următorFinantare asigurata pentru cei ce solicita transformarea in camine pentru batrani