Managerul SCJU Timișoara: Am finalizat dotarea secției de nou-născuți cu 12 incubatoare

0
63
Sursa foto: SCJU Timisoara

Asist. univ. dr. Raul Pătrașcu, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Pius Brînzeu” Timișoara, a anunțat că unitatea medicală pe care o conduce a finalizat dotarea secției de nou-născuți cu 12 incubatoare performante.

Dotarea secției de nou-născuți cu cele 12 incubatoare a fost realizată prin intermediul unui proiect în valoare de două milioane de lei, finanțat din fonduri europene.

„Copiii sunt cel mai prețios dar al vieții! De aceea, la Spitalul Județean din Timișoara facem tot ceea ce putem pentru a salva viețile micuților în caz de nevoie! Astăzi am finalizat dotarea secției de nou-născuți cu 12 incubatoare de înaltă performanță! Micuții vor putea beneficia astfel de cele mai bune îngrijiri în caz de nevoie! E vorba de un proiect pe fonduri europene în valoare de 2 milioane de lei pe care l-am accesat în parteneriat cu Ministerul Sănătăţii – România”, a scris asist. univ. dr. Raul Pătrașcu, într-un mesaj pe Facebook.

Articolul precedentIohannis,despre pandemie:Pentru a ieşi învingători este extrem de important să gândim şi să planificăm global
Articolul următorINSP: Peste 35% dintre cazurile de COVID-19, înregistrate în București și patru județe