În ce condiții ar putea merge copiii la școală după 15 mai? Anunțul premierului Ludovic Orban

0
49

Premierul Ludovic Orban a făcut astăzi declarații la ieșirea de la şedinţa Grupului de suport tehnico-ştiinţific privind gestionarea bolilor înalt-contagioase pe teritoriul României.

„A fost o discuție dedicată în principal unei analize a măsurilor de relaxare viitoare, legată de metodologia pe care trebuie să o aplicăm. Pe fiecare măsură de relaxare va exista o analiză foarte serioasă și un set de măsuri aferente măsurii de relaxare.

Nu se poate face o relaxare bruscă, relaxarea se va face în etape.

Ad in title

Am analizat deschiderea parcurilor, posibilitatea amenajarii de spații de triaj în școli și în companii, deschiderea hotelurilor. Este vorba doar de discuții. Când vom avea măsuri efective, le vom anunța public”, a declarat Ludovic Orban.

„În ce privește măsurile în vigoare până pe 15 mai, au fost discuții despre o eventuală schimbare a intervalului în care persoanelor peste 65 de ani li se permite părăsirea domiciliului”, a mai spus premierul.

De la 12.00 Ludovic Orban va participa, împreună cu președintele Klaus Iohannis în vizită la Unitatea de Suport Medical „Bucureștii Noi”.

Articolul precedentAlte șapte decese cauzate de COVID-19 au fost anunțate de Grupul de Comunicare Strategică
Articolul următorOMS: Oprirea campaniilor de imunizare poate duce la reapariția bolilor pentru care există vaccinuri eficiente