Lidijei Milicevic, numită director general al diviziei de vaccinuri a Sanofi România

0
27

Sanofi România a numit-o pe Lidijei Milicevic în funcția de director general al diviziei de vaccinuri, una dintre cele patru divizii de business ale filialei din România și Moldova.

De profesie medic și cu o experiență de peste 18 ani în industria farmaceutică, dr. Lidija Milicevic s-a alăturat echipei Sanofi în 2018, ocupând funcția de Head of Operations Sanofi Pasteur pentru țările Adriatice, non-EU, pentru ca începând cu 1 iunie 2020 să preia poziția de general manager Sanofi Pasteur, România și Moldova.

„Preiau cu mândrie poziția de Director General al diviziei locale de vaccinuri, dedicându-mă cu responsabilitate misiunii Sanofi de a fi un partener de încredere pentru sistemul de sănătate românesc, contribuind alături de comunitățile medicale, autorități și partenerii noștri la efortul comun de a crește acoperirea vaccinală și de a îmbunătăți accesul la vaccinurile care protejează viața. Angajamentul nostru este să dezvoltăm vaccinuri noi și îmbunătățite care să susțină sănătatea și calitatea vieții românilor, precum și să fim un partener în programele naționale de vaccinare existente și potențialele inițiative de extindere a acestora”, a declarat dr. Lidija Milicevic, director general Sanofi Pasteur Romania & Moldova.

Ad in title

Lidija Milicevic este absolventă a Universității de Medicină din Belgrad și și-a început activitatea profesională ca medic generalist în Belgrad.

Începând cu anul 2002, se alătură companiei farmaceutice Stada, în cadrul căreia a ocupat diverse funcții, cu responsabilitate crescândă, în departamentele de vânzări și marketing.

A acumulat experiență lucrând în arii terapeutice diverse și coordonând echipe regionale. Se alătură echipei Sanofi în 2018, când a preluat poziția de Head of Operations Sanofi Pasteur pentru țările Adriatice, conducând activitatea a 5 țări.

 

 

Articolul precedentCum explică ministrul Tătaru numărul record de cazuri de infectări cu noul coronavirus
Articolul următorStreinu-Cercel: Virusul nu va ieşi „prea curând” din circulaţie