Lavoare mobile, săpun și șervețele în zone aglomerate din Constanța

0
120
Sursa foto: Facebook Primaria Constanta

Primăria Constanţa a amplasat, în zece zone aglomerate din oraş, lavoare mobile care sunt alimentate cu apă şi dotate cu săpun şi serveţele de câte ori este nevoie, a anunţat, marţi, municipalitatea.

Lavoarele se află în special în zona pieţelor agroalimentare.

„Primăria Municipiului Constanţa a amplasat în 10 zone aglomerate din oraş lavoare mobile cu apă, săpun şi şerveţele. Constănţenii au astfel posibilitatea să se spele frecvent pe mâini, fie că sunt în drum spre casă, spre serviciu sau spre cumpărături. Lavoarele au fost montate în următoarele zone: Piaţa Tomis III, Piaţa Brotăcei, Cireşica (cap de linie CT BUS), Piaţa CET, Piaţa KM 4-5, Piaţa Abator, Gară, Piaţa Poarta 6, Magazin Tomis – strada Ştefan cel Mare, Zona Cora – bulevardul IC Brătianu”, se menţionează într-un comunicat de presă transmis de Primăria Constanţa.

Potrivit sursei citate, lavoarele dispun de un rezervor de 100 de litri de apă şi sunt dotate cu un dispenser de săpun şi unul de şerveţele.

„Trebuie precizat că nu există niciun contact direct al mâinilor cu aceste dispozitive. Pentru săpunul lichid se poate apăsa cu cotul, iar pentru apă se va apăsa cu piciorul o pedală. Aceste dispozitive vor fi alimentate cu apă, săpun şi şerveţele ori de câte ori va fi nevoie. Dacă este absolut necesar să ieşiţi din case în această perioadă, vă recomandăm să folosiţi cu încredere lavoarele. (…) Lavoarele au fost puse la dispoziţie de către ENVIROTECH SRL, cu titlu gratuit, pentru combaterea răspândirii coronavirusului SARS-COV-2”, a precizat administraţia locală.

Articolul precedentHotline medical privat și gratuit, pentru bucureșteni
Articolul următorConducerea SJU Deva a demisionat