La Iași 39 de copii din două centre rezidențiale au fost confirmați cu COVID-19

0
24

Directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi, Ion Florin, a declarat că 39 de copii din două centre de plasament au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu COVID-19.

Ion Florin a declarat, pentru Agerpres, că rezultatele analizelor efectuate de DSP au confirmat infectarea a 39 de copii din cei 67 câţi sunt în Centrul rezidenţial „Sf. Nicolae” din Paşcani şi Centrul rezidenţial din Verşeni.

Copiii din cele două centre au fost testaţi după ce în cursul săptămânii trecute 16 angajaţi au fost confirmaţi pozitiv, 11 de la Centrul „Sf. Nicolae” de la Paşcani şi cinci de la Centrul din Verşeni.

Ad in title

„Copiii au vârste între 7 şi 14 ani şi sunt asimptomatici. Sunt 21 de copii infectaţi de la Centrul rezidenţial „Sf. Nicolae” din Paşcani şi 18 de la modulele familiale din Verşeni. Evaluăm situaţia împreună cu reprezentanţii DSP şi luăm măsurile care se impun”, a precizat directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Articolul precedentIsraelul se pregătește să faca din nou apel la tehnologia de monitorizare, după înmulţirea cazurilor de COVID
Articolul următorAnglia a anunțat regulile pentru redeschiderea pub-urilor