Klaus Iohannis: România se menţine încă „pe un platou” al epidemiei de coronavirus

0
37

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, referindu-se la evoluţia epidemiei de coronavirus, că România se menţine încă „pe un platou”, dar această etapă va fi depăşită cu bine dacă oamenii vor continua să fie „vigilenţi şi responsabili”.

„Numărul de cazuri de infectare rămâne destul de constant, cu unele creşteri, urmate de scăderi, ceea ce înseamnă că ne menţinem încă pe un platou. Vom depăşi cu bine şi această etapă, dacă vom continua să fim vigilenţi şi responsabili”, a adăugat Iohannis.

Şeful statului a reiterat importanţa purtării măştii şi a menţinerii distanţei între persoane în combaterea epidemiei de coronavirus.

Ad in title

„Vă doresc multă sănătate, aveţi grijă de dumneavoastră şi de cei din jur”, a transmis preşedintele Iohannis cetăţenilor.

Articolul precedentZiua Naţională a Psihologului: Se cere decontarea serviciilor pentru copii, bolnavi cronici şi pensionari
Articolul următorIohannis: Statul trebuie să continue măsurile pentru a creşte capacitatea de gestionare a unei crize precum pandemia COVID-19